Permanova söker PLC programmerare

Permanova betyder permanent ny och för oss finns inga begränsningar som hindrar oss från att uppnå vår fulla potential som en pålitlig och hållbar partner inom tillverkning.

Genom att använda vårt arv från GKN Aerospace tillför vi unik kunskap om tillverkning och additiva processer. Permanova kombinerar denna kunskap med innovativa ingenjörskunskaper, vilket driver hållbar tillverkning framåt.

I detta fall;

Letar vi nu efter PLC Programmerare och huvudansvaret inkluderar, men är inte begränsande till:

I rollen som PLC Programmerare kommer du bland annat att arbeta med att utveckla program för maskinutrustning. Du är med vid konceptframtagning och medverkar vid konstruktionsfasen. Vi arbetar i projektform och du har ett nära samarbete med kollegor inom övriga teknikområden, och för leverans av färdiga verktyg till kund. Du kommer att programmera och driftsätta PLC-system för styrning av ett av våra maskinkoncept, där du har stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Du kommer producera dokument med anknytning till driftsättning. Du dokumenterar ditt arbete väl och ger support till dina kollegor som använder maskinerna. Våra maskinpartners som du kommer samarbeta med finns över hela världen och det är därför viktigt att du också känner dig trygg i en mer global kontext.

För att lyckas och trivas hos oss tror vi att du är självgående i ditt arbete, med förmåga att planera och strukturera din tid. Du har en förmåga att hitta innovativa lösningar till tekniska utmaningar. Vi ser att du har en högskoleingenjörsexamen eller motsvarande yrkeserfarenhet inom PLC Programmering, i bland annat Siemens TIA och Beckhoff-Twincat, samt några års erfarenhet inom området.

För oss är det viktigt att du talar flytande svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder en välkomnande kultur med stark gemenskap.

Vi tror att du är en:

Berättare - God kommunikationsförmåga och tycker om att ha ständig interaktion med teammedlemmar och externa parter så som entreprenörer, leverantörer, myndigheter och revisorer.

Problemlösare – Hög arbetsmoral, är en mångsysslare med stark analytisk förmåga och känsla för detaljer, uppskattar kritiskt tänkande och problemlösning.

Lagspelare – Flexibel, vänlig, motiverad att ta dig an nya utmaningar och har nära till skratt.

Som tror på förändringar – Passionerad och målstyrd, tillsammans arbetar vi för en mer hållbar framtid.

Optimistisk - Har en ”ingenting är omöjligt” inställning och en entreprenörsanda.

DU kommer att påverka och vara en viktig pusselbit i vår resa mot att bli den mest pålitliga och hållbara partnern. Du tillför ny och viktigt kunskap till vårt företag, och tillsammans fortsätter vi att bygga på arvet och öppna upp morgondagens värld. Idag!

Om det här är du – ansök snarast till career@permanova.se  urval sker löpande.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.