Permanova söker Projektingenjör

Permanova betyder permanent ny och för oss finns inga begränsningar som hindrar oss från att uppnå vår fulla potential som en pålitlig och hållbar partner inom tillverkning.

Genom att använda vårt arv från GKN Aerospace tillför vi unik kunskap om tillverkning och additiva processer. Permanova kombinerar denna kunskap med innovativa ingenjörskunskaper, vilket driver hållbar tillverkning framåt.

Letar vi nu efter Projektingenjör och huvudansvaret inkluderar, men är inte begränsande till:

I rollen som Projektingenjör kommer du vara delaktig i och driva projekt inom automation, programmering men också delta i praktiskt arbete kring implementering av våra system. Du kommer att vara den som tar utvecklingen till implementeringen och säkerställer funktionalitet.

Du kommer också bli en del av att tillhandahålla service till våra kunder.

För att lyckas och trivas hos oss tror vi att du är självgående i ditt arbete, med förmåga att planera och strukturera din tid. Du har en förmåga att hitta innovativa lösningar till tekniska utmaningar. Vi ser att du har en bakgrund inom automation med praktisk erfarenhet, samt kanske införskaffat dig kunskap via tex YH, YRGO, Hermods eller liknande.

För oss är det viktigt att du talar flytande svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder en välkomnande kultur med stark gemenskap.

Vi tror att du är en:

Berättare - God kommunikationsförmåga och tycker om att ha ständig interaktion med teammedlemmar och externa parter så som entreprenörer, leverantörer, myndigheter och revisorer.

Problemlösare – Hög arbetsmoral, är en mångsysslare med stark analytisk förmåga och känsla för detaljer, uppskattar kritiskt tänkande och problemlösning.

Lagspelare – Flexibel, vänlig, motiverad att ta dig an nya utmaningar och har nära till skratt.

Som tror på förändringar – Passionerad och målstyrd, tillsammans arbetar vi för en mer hållbar framtid.

Optimistisk - Har en ”ingenting är omöjligt” inställning och en entreprenörsanda.

DU kommer att påverka och vara en viktig pusselbit i vår resa mot att bli den mest pålitliga och hållbara partnern. Du tillför ny och viktigt kunskap till vårt företag, och tillsammans fortsätter vi att bygga på arvet och öppna upp morgondagens värld. Idag!

Om det här är du – ansök snarast till career@permanova.se  urval sker löpande.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.