Permanova söker elkonstruktör

Permanova betyder permanent ny och för oss finns inga begränsningar som hindrar oss från att uppnå vår fulla potential som en pålitlig och hållbar partner inom tillverkning.

Genom att använda vårt arv från GKN Aerospace tillför vi unik kunskap om tillverkning och additiva processer. Permanova kombinerar denna kunskap med innovativa ingenjörskunskaper, vilket driver hållbar tillverkning framåt.

Just nu letar vi efter Elkonstruktör och huvudansvaret inkluderar, men är inte begränsat till:

I rollen som Elkonstruktör kommer du bland annat att arbeta med design och utformning av lösningar för maskinutrustning. Du är med vid konceptframtagning, konstruktionsfasen samt installationsfasen. Vi arbetar i projektform och du har ett nära samarbete med kollegor inom övriga teknikområden, för leverans av färdiga system till kund. Du kommer att medverka i projektering av kompletta laserbaserade system där du har stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Vara en del i arbetet med nya digitala lösningar som kan effektivisera våra arbetsmetoder.

För att lyckas och trivas hos oss tror vi att du är självgående i ditt arbete, med förmåga att planera och strukturera din tid. Du har en förmåga att hitta innovativa lösningar till tekniska utmaningar. Vi ser att du har en högskoleingenjörsexamen eller motsvarande yrkeserfarenhet inom elkonstruktion, samt några års erfarenhet inom området.

För oss är det viktigt att du talar flytande svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder en välkomnande kultur med stark gemenskap.

Vi tror att du är en:

Berättare - God kommunikationsförmåga och tycker om att ha ständig interaktion med teammedlemmar och externa parter så som entreprenörer, leverantörer, myndigheter och revisorer.

Problemlösare – Hög arbetsmoral, är en mångsysslare med stark analytisk förmåga och känsla för detaljer, uppskattar kritiskt tänkande och problemlösning.

Lagspelare – Flexibel, vänlig, motiverad att ta dig an nya utmaningar och har nära till skratt.

Som tror på förändringar – Passionerad och målstyrd, tillsammans arbetar vi för en mer hållbar framtid.

Optimistisk - Har en ”ingenting är omöjligt” inställning och en entreprenörsanda.

DU kommer att påverka och vara en viktig pusselbit i vår resa mot att bli den mest pålitliga och hållbara partnern. Du tillför ny och viktigt kunskap till vårt företag, och tillsammans fortsätter vi att bygga på arvet och öppna upp morgondagens värld. Idag!

Om det här är du – ansök snarast till career@permanova.se  urval sker löpande.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.