Permanova söker automationsingenjör

Permanova betyder permanent ny och för oss finns inga begränsningar som hindrar oss från att uppnå vår fulla potential som en pålitlig och hållbar partner inom tillverkning.

Genom att använda vårt arv från GKN Aerospace tillför vi unik kunskap om tillverkning och additiva processer. Permanova kombinerar denna kunskap med innovativa ingenjörskunskaper, vilket driver hållbar tillverkning framåt.

Just nu letar vi efter Automationsingenjör och huvudansvaret inkluderar, men är inte begränsat till:

I rollen som automationsingenjör programmerar du robotar för våra processverktyg. Du är med vid konceptframtagning och medverkar vid konstruktionsfasen. Vi arbetar i projektform och du har ett nära samarbete med kollegor inom övriga teknikområden, och för leverans av färdiga verktyg till kund.  Du kommer bland annat att arbeta med robotprogrammering och test av maskiner, installation och service hos kund, utföra felsökningar, injusteringar och optimering av system.

För att lyckas och trivas hos oss tror vi att du är självgående i ditt arbete, med förmåga att planera och strukturera din tid. Du har en förmåga att hitta innovativa lösningar till tekniska utmaningar. Vi ser att du har en högskoleingenjörsexamen eller motsvarande yrkeserfarenhet inom automation, samt några års erfarenhet av arbete med robotprogrammering.

För oss är det viktigt att du talar flytande svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder en välkomnande kultur med stark gemenskap.

Vi tror att du är en:

Berättare - God kommunikationsförmåga och tycker om att ha ständig interaktion med teammedlemmar och externa parter så som entreprenörer, leverantörer, myndigheter och revisorer.

Problemlösare – Hög arbetsmoral, är en mångsysslare med stark analytisk förmåga och känsla för detaljer, uppskattar kritiskt tänkande och problemlösning.

Lagspelare – Flexibel, vänlig, motiverad att ta dig an nya utmaningar och har nära till skratt.

Som tror på förändringar – Passionerad och målstyrd, tillsammans arbetar vi för en mer hållbar framtid.

Optimistisk - Har en ”ingenting är omöjligt” inställning och en entreprenörsanda.

DU kommer att påverka och vara en viktig pusselbit i vår resa mot att bli den mest pålitliga och hållbara partnern. Du tillför ny och viktigt kunskap till vårt företag, och tillsammans fortsätter vi att bygga på arvet och öppna upp morgondagens värld. Idag!

Om det här är du – ansök snarast till career@permanova.se  urval sker löpande.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.