Lediga tjänster

Home » Om Permanova » Lediga tjänster

Brinner du för teknik och vill jobba med avancerade lösningarna mot många olika branscher? Vi söker dig som vill ha en nyckelfunktion på ett litet och stabilt företag med engagerade och kompetenta kollegor.

 

Mjukvaruansvarig till Permanova Lasersystem

Har du erfarenhet av mjukvaruutveckling och skulle vilja ta ett större grepp om tekniken, gärna i ett mindre bolag? Är bildanalys, robotik, maskininlärning och industriell automation något som intresserar dig? Vi på Permanova Lasersystem rekryterar nu vår nästa mjukvaruutvecklare- en betydelsefull och spännande roll med stora möjligheter för dig att påverka!

Vad du blir en del av
Som anställd på Permanova blir du en del av ett mindre teknikintensivt bolag som hela tiden driver teknikutveckling framåt ihop med sina kunder. Som mjukvaruutvecklare kommer du att äga din del, men såklart samarbeta med andra discipliner såsom automation, el, mekanik och projektledning. I din vardag kommer du kunna testa dig fram till nya lösningar i vårt labb och kombinera teknisk utveckling både för dig själv och Permanova.

Dina arbetsuppgifter
Som Mjukvaruansvarig har du det övergripande ansvaret för Permanovas egenutvecklade mjukvara och kommer arbeta med systemering, utveckling och kontinuerlig förbättring av våra produkter. Du kommer att ha både omväxlande och utmanande uppgifter som inkluderar bildanalys, sensorik, reglering och algoritm-utveckling. Tjänsten kan delas in i följande tre delar:

  • Systemprojekt - Vara ansvarig mjukvaruutvecklare i projektleveranser till våra kunder. Här kommer du samarbeta i team med andra roller inom bolaget men också självständigt ansvara för att implementera nya idéer, driva förbättringar och överföra best practise i olika projekt.
  • Produktutveckling- Utveckla våra produkter och system, ex. operatörsgränssnitt för larm-hantering och övervakning, utveckla vårt styrsystem, samt bildanalys och reglering.
  • Innovationsprojekt- Vi på Permanova är ofta delaktiga i finansierade innovations-projekt där vi tillsammans med våra kunder och forskare från universitet arbetar med att främja teknikutveckling inom vår bransch. Stort fokus ligger här på Additiv Tillverkning och användandet av AI.

Din profil
Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning helst inom teknisk fysik, datateknik eller informationsteknik men välkomnar också dig som studerat elektronik, mekatronik eller automation följt av arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling.

För att lyckas rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet inom objektorienterad C# programmering och arbetat i .Net-ramverket inkl. WPF eller Winforms. Meriterande för rollen är om du har grundläggande kunskap i C/C++ eller industriell kommunikation såsom profinet/profibus. Vi blir väldigt glada om du liksom oss, kommit i kontakt med robotprogrammering, industriell automation, bildanalys eller sensorik.

Då tjänsten innebär ansvar över ett specifikt område söker vi dig som kan skapa din egen struktur och som är självgående och drivande i de uppgifter du har ansvar över. Du känner dig trygg i din roll som utvecklare, för även om du inte vet allt idag så vet du vart och hur du kan lära dig! Vi värderar tekniskt intresse och förmågan att ta till sig ny teknik och kunna omsätta det i praktiska lösningar väldigt högt för denna roll.

Vad vi erbjuder
Som Mjukvaruansvarig hos oss får du ta ett stort ansvar att växa in i ett omfattande ägandeskap kring mjukvaran i våra framtida produkter och system. Du kommer i rollen kunna påverka, se helheten av ditt arbete och förverkliga de idéer du har, på riktigt! Våra kunder är ofta världsledande inom sin bransch vilket medför att vi ställs inför projektleveranser med hög teknikhöjd. Du kommer att utveckla dig själv genom att ställas inför nya tekniska utmaningar och vi erbjuder en stimulerande miljö för dig att kunna testa, provköra och driftsätta nya tekniska lösningar!

Låter det intressant?
I den här rekryteringen samarbetar Permanova med Experis. Du kommer att bli direkt anställd av Permanova Lasersystem. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johanna Palm Bogren på 073-089 45 35 alternativt mail: johanna.palm-bogren@jeffersonwells.se

Är du intresserad av att veta mer om tjänsten- lägg då in din ansökan så kommer vi ringa upp och berätta mer! Är du inte redo att söka än utan vill veta lite mer först, slå gärna Johanna en signal så berättar hon mer.

Mjukvaruansvarig till Permanova Lasersystem job in Mölndal | Experis Sweden

 

 

Om du tycker det verkar intressant att jobba hos oss, och du tror att du har kunskaper vi kan ha glädje av, är det fritt att skicka in ett CV till oss!

Vi har även uppgifter som lämpar sig för examensarbeten av och till.