Lediga tjänster

Home » Om Permanova » Lediga tjänster

Nu söker vi personal. Brinner du för teknik och vill jobba med avancerade lösningarna mot många olika branscher? Vi söker dig som vill ha en nyckelfunktion på ett litet och stabilt företag med engagerade och kompetenta kollegor.

Mjukvaruansvarig till Permanova Lasersystem!
Har du erfarenhet av mjukvaruutveckling och skulle vilja ta ett större grepp om tekniken, gärna i ett mindre teknikdrivet bolag? Är bildanalys, robotik, maskininlärning och industriell automation något som intresserar dig? Vi på Permanova Lasersystem rekryterar nu vår nästa mjukvaruutvecklare- en betydelsefull och spännande roll med stora möjligheter för dig att påverka!

Mjukvaruansvarig

Kontaktperson: Arash Moini

 

Innesäljare eftermarknad till Permanova Lasersystem!
Vill du vara en del av ett litet, globalt och framgångsrikt företag i Göteborg? Är du en social och ansvarstagande person som drivs av att ha en nyckelroll? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som Innesäljare eftermarknad på Permanova Lasersystem AB något för dig. Tveka inte att skicka in din ansökan!

Innesäljare

Kontaktperson: Christian Alinder

 

Om du tycker det verkar intressant att jobba hos oss, och du tror att du har kunskaper vi kan ha glädje av, är det fritt att skicka in ett CV till oss!

Vi har även uppgifter som lämpar sig för examensarbeten av och till.

Kontaktperson