Lediga tjänster

Home » Om Permanova » Lediga tjänster

Nu söker vi personal. Brinner du för teknik och vill jobba med avancerade lösningarna mot många olika branscher? Vi söker dig som vill ha en nyckelfunktion på ett litet och stabilt företag med engagerade och kompetenta kollegor.

Technology and Operations Manager

I nyckelrollen som Technology- and Operations Manager äger du utvecklingsprocessen med ansvar för bolagets systemlösningar, med fokus på såväl marknadens behov som företagets lönsamhet. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Du har fullt personalansvar för avdelningen Teknik & Leverans med 12 medarbetare, där du leder den strategiska och alltmer strukturerade produktutvecklingen till nästa nivå med en ökad grad av standardisering/modularisering inklusive process, struktur och dokumentation. Du ansvarar även för utveckling i samband med kundprojekt och omvärldsbevakning av den senaste tekniken inom området ingår rollen. Arbetet är utåtriktat, både i kundprojekt men även genom att du representerar Permanova i kvalificerade externa utvecklingsprojekt i samarbete med industriella partners samt en mängd institut och kunder i flera länder.

https://maquire.workbuster.com/jobs/116073-technology-and-operations-manager-till-permanova-lasersystem-goteborg

 

 

 

Om du tycker det verkar intressant att jobba hos oss, och du tror att du har kunskaper vi kan ha glädje av, är det fritt att skicka in ett CV till oss!

Vi har även uppgifter som lämpar sig för examensarbeten av och till.

KONTAKTPERSON