Lediga tjänster

Home » Om Permanova » Lediga tjänster

Nu söker vi personal. Brinner du för teknik och vill jobba med avancerade lösningarna mot många olika branscher? Vi söker dig som vill ha en nyckelfunktion på ett litet och stabilt företag med engagerade och kompetenta kollegor.

Chief Technology Officer, CTO

Som CTO ingår du i ledningsgruppen och har en nyckelroll med ansvar för hela företagets projektleveransförmåga (el- och mekkonstruktion, inköp, produktion, installation och utvecklingslabb). Du har fullt personalansvar för 12 personer och leder den strategiska och alltmer strukturerade produktutvecklingen med en ökad grad av standardisering/modularisering.

https://www.linkedin.com/posts/permanova-lasersystem-ab_cto-till-permanova-g%C3%B6teborg-activity-6703887256257609728-C7g2https://maquire.workbuster.com/jobs/116073-technology-and-operations-manager-till-permanova-lasersystem-goteborg

 

 

Ekonomichef till Permanova

I denna roll bidrar du till Permanovas fortsatta framgång och tillväxt. Permanova har stort fokus att hjälpa sina kunder på en lönsam resa mot en hållbar och digital framtid och du förväntas ta en viktig del i det.

Som Ekonomichef har du det övergripande ansvaret för ekonomifunktionen. Ditt ansvarsområde sträcker sig över redovisning, controlling och löner. Rollen innebär i dagsläget personalansvar för en person och du rapporterar till VD.

https://maquire.workbuster.com/jobs/118963-ekonomichef-till-permanova-goteborg

 

 

Om du tycker det verkar intressant att jobba hos oss, och du tror att du har kunskaper vi kan ha glädje av, är det fritt att skicka in ett CV till oss!

Vi har även uppgifter som lämpar sig för examensarbeten av och till.

KONTAKTPERSON